Netwerk van bedrijven met deskundigheid op het gebied van brandveiligheid
Oplossingen en diensten voor brandveiligheidssystemen

Blusgas

Blussing: beperk productiestilstand
Inert blusgas
Chemische gas
Toepassingen blusgassen
Advies, service en onderhoud
Onderhoud

Advies, service en onderhoud

Wanneer u binnen uw bedrijf gebruikmaakt van blusgas is goed onderhoud essentieel. Brand voorkomen staat bij Extinctium uit Ridderkerk, nabij Rotterdam, op nummer één. Goed onderhoud van de branddetectie (blusgas) is daarbij van levensbelang. Daarom mag u van ons meer verwachten dan alleen de wettelijk verplichte inspectie en onderhoudswerkzaamheden. Onze servicemedewerkers stellen graag een onderhoudspakket op maat voor u samen, uiteraard in overeenstemming met de wet- en regelgeving die van toepassing is op uw situatie.

Technische inspectie van uw blusgas en deskundig onderhoud van uw branddetectie

Wij kunnen een volledige technische inspectie uitvoeren op uw bestaande branddetectie en brandbestrijdingsinstallaties. Deze voorbereidende fase geeft u duidelijke inzicht van de bestaande situatie en de mogelijkheden voor de toekomst. De inspectie kan ook tussentijds worden uitgevoerd, bijvoorbeeld wanneer u veranderingen binnen de organisatie verwacht. De volledige technische inspectie maakt het met name mogelijk om een nauwkeurige diagnose van het lopend onderhoud van uw blusgas vast te stellen. Al deze informatie geeft een beoordeling van de risico’s die moeten worden gedekt en de preventieve maatregelen die moeten worden genomen. Al onze producten voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, zoals de NEN2535 en NEN12094. Daarnaast zijn wij als erkende blusgasinstallateurs in bezit van verschillende certificaten en lid van Federatie Veilig Nederland.

Neem telefonisch contact met ons op

Wilt u uw de dataservers van uw bedrijf goed beschermen voor eventuele brand? Onze multifunctionele medewerkers hebben veel kennis en komen snel bij u langs voor deskundig onderhoud van uw blusgas. Ook kunnen we u voorzien van een blusgasinstallatie voor uw serverruimte. Bel naar 0180 – 656 280 en bespreek de mogelijkheden. U kunt ook een e-mail sturen naar info@extinctium.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Storingsdiensten

Extinctium is op basis van service en onderhoudscontracten 24/7 bereikbaar voor storingen en/of calamiteiten.

U kunt ons dag en nacht bereiken: telefoonnummer: 0180 – 656 280

Onze partners