Netwerk van bedrijven met deskundigheid op het gebied van brandveiligheid
Oplossingen en diensten voor brandveiligheidssystemen

Blusgas

Blusgas zorgt ervoor dat uw waardevolle eigendommen geen schade oplopen. Met een professioneel blusgassysteem bent u zo goed als mogelijk voorbereid mocht er een keer brand uitbreken bij uw bedrijf. Bij Extinctium in Ridderkerk, nabij Rotterdam, zijn we gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van uw blusgassysteem. Al onze producten komen uit de fabrieken van onze moedermaatschappij, DEF. Wij verzorgen deze systemen voor diverse bedrijven door heel Nederland.

Met blusgas bent u goed voorbereid op brand

Als er een brand uitbreekt bij uw bedrijf, dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk doven. Met een blusgassysteem van Extinctium weet u zeker dat u uitstekende voorbereid bent op een eventuele brand. Dit systeem blaast blusgas over de brand heen waardoor deze geblust wordt. Blusgas is een onzichtbare vloeistof met goede bluseigenschappen. Binnen de kortste keren is het vuur gedoofd. Op het gebied van blusgas bieden we bij Extinctium meerdere opties aan. U heeft de keuze tussen inerte gassen, zoals IG55 en een chemische gas Novec 1230. Wij hebben multifunctionele medewerkers met veel expertise over onze systemen. U kunt ons dan ook inschakelen voor professioneel onderhoud van blusgas.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u uw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen de gevolgen van een eventuele brand? Bijvoorbeeld door het plaatsen van een blusgassysteem door onze erkende blusgasinstallateurs. Neem dan telefonisch contact met ons op en maak een afspraak. Bel naar 0180 – 656 280 en geef uw wensen aan ons door. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, kunnen we u snel van dienst zijn met een gasblussysteem. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@xxtinctium.nl of om ons contactformulier in te vullen.

 

 

Onze partners