Netwerk van bedrijven met deskundigheid op het gebied van brandveiligheid
Oplossingen en diensten voor brandveiligheidssystemen

Watermistblussysteem

Voor het bestrijden van brand is een watermistblussysteem uitermate geschikt. Als bedrijf wilt u natuurlijk dat uw medewerkers en uw apparatuur te allen tijde veilig is, mocht er brand uitbreken. Bij Extinctium in Ridderkerk, nabij Rotterdam, kunt u terecht voor een uitstekend watermistsysteem. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van uw mistsysteem.

Een watermistblussysteem bestrijdt brand en voorkomt schade

Een brand ontstaan en blijft branden door een aantal elementen, ook wel de branddriehoek genoemd. Dit zijn zuurstof, hitte en brandbare stof. Een watermistblussysteem bestrijdt twee van de drie elementen uit de branddriehoek. Het watermistsysteem verdringt de zuurstof bij de brandhaard, terwijl de waternevel een koelend effect heeft en daarmee de warmte bestrijdt. Dit is minder schadelijk voor uw appratuur en geeft geen waterschade. Omdat u met een watermistsysteem geen waterschade heeft, kunt u de bedrijfsprocessen snel weer hervatten. Natuurlijk is goed onderhoud hierbij essentieel. U kunt ons dan ook inschakelen voor een volledige technische inspectie van uw watermistsysteem.

Met een watermistsysteem hebben u en uw medewerkers voldoende tijd

Een mistsysteem creëert watermist wat bestaat uit hele kleine druppeltjes water. Dankzij deze druppels is het koelend oppervlakte heel groot. Natuurlijk wilt u dat uw medewerkers altijd veilig zijn. Met een missysteem hebben uw medewerkers meer tijd om het pand te verlaten en een veilige plek op te zoeken. Als branddetectiebedrijf helpen wij u graag met professionele brandpreventie binnen uw bedrijf door het plaatsen van een mistsysteem.

Neem telefonisch contact met ons op

Bent u op zoek naar een watermistblussysteem of een ander blussysteem voor uw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze multifunctionele medewerkers. Wij zorgen er met een watermistblussysteem snel voor dat uw bedrijf goed beschermd is voor eventueel brand. Dankzij onze kennis van nagenoeg alle actuele brandmeldsystemen en de verschillende certificaten, bent u verzekerd van een uitstekende service. Voor een hoogwaardig mistsysteem voor uw organisatie belt u naar 0180 – 656 280. Wij zijn ook via info@extinctium.nl te bereiken.

 

 

Onze partners