Netwerk van bedrijven met deskundigheid op het gebied van brandveiligheid
Oplossingen en diensten voor brandveiligheidssystemen

Novec 1230

Contact gegevens

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een blusgasoplossing met chemische gassen, zoals Novec 1230? Maak hiervoor gebruik van de expertise van Sonatech in Ridderkerk, in de buurt van Rotterdam. Wij werken alleen met schone gassen en zorgen voor een volledig geautomatiseerd systeem.
Neem contact op

Brand wordt snel gedoofd dankzij Novec 1230

Novec 1230 heeft een atmosferische levensduur van slechts vijf dagen. Het is een milieuvriendelijk blusgas met zeer goede bluseigenschappen. Het is een onzichtbare vloeistof die uitermate schikt is voor bemande en onbemande ruimten waar hoogwaardig apparatuur in staan. Met een gasblussysteem met Novec 1230 wordt het vuur snel gedoofd zonder schade aan te brengen aan uw waardevolle apparatuur. Wanneer het systeem rook detecteert gaat de werking van start. Naast diverse blusgasoplossingen kunt u bij ons ook terecht voor andere oplossingen, zoals een watermistblussysteem.

Wij verzorgen de branddetectie binnen uw bedrijf

Uw waardevolle eigendommen schadevrij

Professionele blussystemen

Heeft u vragen?

Bespreek de mogelijkheden voor uw bedrijf en voorkom schade met een volledig geautomatiseerd blusgasinstallatie.

Neem contact op

Schakel ons vandaag nog in

Heeft u interesse in een gasblussysteem met chemische gassen, zoals Novec 1230? Schakel dan ons in door telefonisch contact op te nemen. Bel naar 0180 – 656 280 en wij zorgen voor uitstekende brandpreventie bij uw bedrijf. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@sonatech.nl. Onze voorkeur gaat uit naar telefonisch contact zodat we u direct van dienst kunnen zijn. Wij zijn in het bezit van diverse certificaten en keurmerken en hebben veel kennis van de meest recente brandmeldsystemen.

Neem contact op

Heeft u vragen?

vul het contactformulier in.

* Verplicht in te vullen

Onze partners