Netwerk van bedrijven met deskundigheid op het gebied van brandveiligheid
Oplossingen en diensten voor brandveiligheidssystemen

Erkende blusgasinstallateurs

Contact gegevens

Voor het inschakelen van erkende blusgasinstallateurs kunt u altijd terecht bij Sonatech in Ridderkerk, nabij Rotterdam. Onze medewerkers hebben veel expertise in huis waardoor ze multifunctioneel zijn. Wij helpen bedrijven die op zoek zijn naar brandoplossingen om de schade van een brand zoveel mogelijk te beperken. U bent altijd verzekerd van de beste oplossing, want wij hanteren bij al onze werkzaamheden de hoogste normen van brandveiligheid.
Neem contact op

Erkende en goed opgeleide blusgasinstallateurs met veel expertise

Binnen ons branddetectiebedrijf heerst een echte brandweermentaliteit bij ons erkende blusgasinstallateurs. Dit houdt in dat wij in geval van calamiteit intern snel opschakelen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Denkt u hierbij aan het onderhoud van blusgas of blusgasinstallatie in uw serverruimte. Door de grootte van onze organisatie kunnen wij snel en zonder tussenkomst reageren. Wij zijn lid van Federatie Veilig Nederland, bezitten diverse certificaten en keurmerken, zoals VCA2017/6.0 DNV/GL en ISO9001:2015 DNV/GL, en hebben kennis van bijna alle actuele brandmeldsystemen. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij u te allen tijde optimaal van dienst kunnen zijn.

Wij verzorgen de branddetectie binnen uw bedrijf

Uw waardevolle eigendommen schadevrij

Professionele blussystemen

Heeft u vragen?

Bespreek de mogelijkheden voor uw bedrijf en voorkom schade met een volledig geautomatiseerd blusgasinstallatie.

Neem contact op

Bel ons op voor een oplossing op maat

Wilt u graag uw archieven, datacenters of andere belangrijke ruimtes beschermd hebben voor als er een keer brand uitbreekt? Dan komen onze erkende blusgasinstallateurs graag bij u langs voor het installeren van inerte gassen. Dit gas zorgt voor een snelle blussing zonder schade aan te richten aan uw apparatuur. Voor een snelle opvolging belt u eenvoudig naar 0180 – 656 280. U kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar info@sonatech.nl.

Neem contact op

Heeft u vragen?

vul het contactformulier in.

* Verplicht in te vullen

Onze partners