Netwerk van bedrijven met deskundigheid op het gebied van brandveiligheid
Oplossingen en diensten voor brandveiligheidssystemen

Brandpreventie in Rotterdam en omgeving

Contact gegevens

Sonatech uit Ridderkerk zorgt voor uitstekende brandpreventie voor bedrijven in Rotterdam, Den Haag en de rest van Nederland. Brandpreventie houdt in dat u als bedrijf voorbereid bent op een eventuele brand. Het is essentieel om goede maatregelen te nemen om brand te voorkomen, maar ook om het te kunnen beperken. Wij zijn lid van Federatie Veilig Nederland en helpen u graag met goede brandpreventie zodat u zo min mogelijk schade oploopt binnen uw bedrijf in Rotterdam, Den Haag of elders in Nederland.
Neem contact op

Wij verzorgen brandpreventie voor uw bedrijf in Rotterdam en Den Haag

Uw medewerkers moeten voldoende tijd hebben om het pand of de ruimte waar de brand plaatsvindt te ontvluchten. Een watermistblussysteem creëert veel kleine druppeltjes water en zorgt ervoor dat het water bij de brandhaard onttrokken wordt. Dankzij de verkoelende werking van de watermist kan uw personeel veilig wegkomen. Als erkende blusgasinstallateurs hebben wij veel kennis over diverse systemen en chemische gassen, zoals Novec 1230. Dankzij goede brandpreventie bij uw bedrijf in Rotterdam, Den Haag of elders in Nederland, beperkt u de gevolgen van de brand en lopen uw eigendommen zo min mogelijk schade op.

Wij verzorgen de branddetectie binnen uw bedrijf

Uw waardevolle eigendommen schadevrij

Professionele blussystemen

Heeft u vragen?

Bespreek de mogelijkheden voor uw bedrijf en voorkom schade met een volledig geautomatiseerd blusgasinstallatie.

Neem contact op

Maak telefonisch een afspraak met onze experts

Goede brandpreventie bij uw bedrijf in bijvoorbeeld Rotterdam of Den Haag beperkt de gevolgen van een eventuele brand waar mogelijk. Wanneer u goed voorbereid wilt zijn op een eventuele brand belt u naar 0180 – 656 280 om een afspraak te maken. Dankzij de grootte van onze organisatie reageren we snel en adequaat en komen onze multifunctionele medewerkers graag bij u langs. Bij vragen over brandveiligheid kunt u ook e-mailen naar info@sonatech.nl of om ons contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Heeft u vragen?

vul het contactformulier in.

* Verplicht in te vullen

Onze partners