Netwerk van bedrijven met deskundigheid op het gebied van brandveiligheid
Oplossingen en diensten voor brandveiligheidssystemen

Brandblusinstallatie

Contact gegevens

Heeft u een brandblusinstallatie nodig voor uw bedrijf en wilt u er zeker van zijn dat u gegarandeerd de hoogst haalbare kwaliteit in huis haalt? Brand kan zich razendsnel verspreiden binnen uw bedrijfspand. Een blusinstallatie beheerst of blust een brand meteen. Het is belangrijk dat deze goed geïnstalleerd wordt, zodat de installatie naar behoren werkt. Bij Sonatech in Ridderkerk, nabij Rotterdam, werken multifunctionele medewerkers die kennis hebben over elke brandblusinstallatie die wij aanbieden aan bedrijven.
Neem contact op

Een professionele brandblusinstallatie voor uw bedrijf

Door het aanschaffen van een brandblusinstallatie beschermt u niet alleen uw apparaten, maar geeft u uw medewerkers ook genoeg tijd om een veilige locatie op te zoeken. Een blusinstallatie is mogelijk in verschillende vormen. Bij Sonatech bieden we een brandblusinstallatie aan op basis van gas, maar kunt u ook kiezen voor de variant met watermist. Brandpreventie is heel belangrijk. Niet alleen om brand tot zover mogelijk te voorkomen, maar ook om de schade te beperken. Kies voor een blusinstallatie met chemische gassen, zoals Novec 1230 of ga voor inert blusgas. Wij zijn merkonafhankelijk aangezien al onze producten afkomstig zijn uit de fabrieken van onze moedermaatschappij, DEF. Door de grootte van onze organisatie kunnen wij snel en zonder tussenkomst van ander partijen adequaat reageren en uw bedrijf voorzien van een brandblusinstallatie.

Wij verzorgen de branddetectie binnen uw bedrijf

Uw waardevolle eigendommen schadevrij

Professionele blussystemen

Heeft u vragen?

Bespreek de mogelijkheden voor uw bedrijf en voorkom schade met een volledig geautomatiseerd blusgasinstallatie.

Neem contact op

Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie

Wij zijn in het bezit van verschillende certificaten waardoor u zeker weet dat uw nieuwe blusinstallatie goed geïnstalleerd wordt. Zo hebben wij al meerdere bedrijven geholpen met brandbeveiliging. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen met een blusinstallatie, adviseren we u om telefonisch contact op te nemen via 0180 – 656 280. Het is echter ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@sonatech.nl of ons contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Heeft u vragen?

vul het contactformulier in.

* Verplicht in te vullen

Onze partners