Netwerk van bedrijven met deskundigheid op het gebied van brandveiligheid
Oplossingen en diensten voor brandveiligheidssystemen

Blussysteem

Contact gegevens

Om uw medewerkers en de eigendommen van uw bedrijf goed te beschermen, is een professioneel blussysteem onmisbaar. Wij bieden diverse blussystemen aan voor bedrijven door heel Nederland en hebben kennis van alle actuele blus- en brandmeldsystemen. Een blussysteem is essentieel voor optimale veiligheid mocht er brand uitbreken. U weet natuurlijk nooit wanneer dit gebeurt. Door het inschakelen van Sonatech weet u zeker dat u een zo optimaal mogelijk werkend blussysteem heeft.
Neem contact op

Wij zorgen voor een blussysteem dat geschikt is voor uw bedrijf

Bij Sonatech in Ridderkerk, nabij Rotterdam, zijn we gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van diverse systemen voor uw brandveiligheid. Hiervoor bezitten wij ook de nodige certificaten. De producten die wij hiervoor leveren zijn afkomstig uit de fabrieken van onze moedermaatschappij, DEF. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een brandblusinstallatie. U heeft bij ons de keuze tussen verschillende blussystemen. Welke u kiest voor uw bedrijf is afhankelijk van uw situatie. Zo bieden wij blusgasinstallaties en brandblusinstallaties aan.

Wij verzorgen de branddetectie binnen uw bedrijf

Uw waardevolle eigendommen schadevrij

Professionele blussystemen

Heeft u vragen?

Bespreek de mogelijkheden voor uw bedrijf en voorkom schade met een volledig geautomatiseerd blusgasinstallatie.

Neem contact op

Bel ons op en bespreek de mogelijkheden

Als professioneel branddetectiebedrijf hebben we veel ervaring met blussystemen. Wij zorgen voor brede kennis onder onze medewerkers, waardoor velen van hun multifunctioneel zijn. Om gebruik te maken van onze expertise en een professioneel blussysteem te laten installeren, belt u naar 0180 – 656 280. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden, dan zijn we ook telefonisch bereikbaar. Ook het sturen van een e-mail naar info@sonatech.nl, behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Heeft u vragen?

vul het contactformulier in.

* Verplicht in te vullen

Onze partners