Netwerk van bedrijven met deskundigheid op het gebied van brandveiligheid
Oplossingen en diensten voor brandveiligheidssystemen

Blusgasinstallatie

Contact gegevens

Bij Sonatech in Ridderkerk, nabij Rotterdam, helpen wij bedrijven met een blusgasinstallatie die geen of weinig schade toebrengt aan een serverruimte of andere ruimten waar kostbare apparaten staan. Bent u op zoek naar brandoplossingen voor uw bedrijf? Onze multifunctionele medewerkers hebben veel expertise op het gebied van blusgasinstallaties en komen dan ook graag bij u langs. Iedere gasblusinstallatie die u bij ons aankoopt, is afkomstig van de fabrieken van onze moedermaatschappij (DEF).
Neem contact op

Wij verzorgen kwalitatief hoogwaardige blusgasinstallatie voor uw serverruimte

Een blusgasinstallatie is op basis van diverse soorten gas, zoals inerte en giftige gassen (CO2). Als erkende blusgasinstallateurs houden wij ons echter alleen bezig met schone gassen. Een blussysteem op basis van gas is een volledig geautomatiseerd systeem. De werking ervan start bij het detecteren van rook. Als lid van Federatie Veilig Nederland zijn we in het bezit van diverse certificaten, zoals de Brandmeldinstallaties versie 4.0 CIBV. Onze specialisten weten dan ook wat ze doen bij het plaatsen van blusgasinstallaties.

Wij verzorgen de branddetectie binnen uw bedrijf

Uw waardevolle eigendommen schadevrij

Professionele blussystemen

Heeft u vragen?

Bespreek de mogelijkheden voor uw bedrijf en voorkom schade met een volledig geautomatiseerd blusgasinstallatie.

Neem contact op

Een gasblusinstallatie voorkomt veel schade aan uw apparaten

Een blusgasinstallatie is een blussysteem dat voornamelijk gebruikt wordt in ruimten waar brand niet geblust kan worden met water, zoals een serverruimte. Deze installatie heeft een speciale manier van blussen om het vuur te doven. Een gasblusinstallatie blaast een bepaalde soort gas in de serverruimte en zorgt ervoor zorgt dat brand wordt geblust om materiële schade te voorkomen. Zo weet zeker dat er geen kortsluiting ontstaat bij uw apparaten en blijven uw waardevolle eigendommen vrij van schade.
Neem contact op

Verschillende blussystemen voor bedrijven

Naast een gasblusinstallatie kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere blussystemen, zoals een watermistsysteem. Watermist zorgt voor verneveling en een verkoelend effect waarbij de brand wordt tegengehouden en tegelijkertijd wordt ook waterschade beperkt. Voor een goede werking van uw blussysteem schakelt u ons ook in voor professioneel onderhoud zodat uw systemen altijd naar behoren werken.

Maak gebruik van onze expertise

Wilt u graag een blusgasinstallatie in uw serverruimte laten plaatsen? Bel dan naar 0180 – 656 280 en geef uw wensen aan ons door. Ook wanneer u meer informatie wilt over de werking van een gasblusinstallatie staan we u graag telefonisch te woord. Indien gewenst is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@sonatech.nl of om ons contactformulier in te vullen.

Heeft u vragen?

vul het contactformulier in.

* Verplicht in te vullen

Onze partners